top of page

Ons verhaal

Welkom!

En bedankt voor jouw bezoek aan Lifetime Stories.

Mijn naam is Lotte Brasser en in minder dan twee minuten neem ik jou mee in het ontstaan van Lifetime Stories. ​

Helaas geen leuk begin. In 2022 ontvielen mij twee mooie personen. Beiden te jong. Beiden lieten een spoor van warme herinneringen na. Herinneringen die werden opgerakeld met de mensen in de eigen sociale kringen. Vaak zonder de familie en directe vrienden van de overledene erbij.

Familie en directe vrienden die tijdens de eerste weken van het verlies overspoeld werden door verdriet en geen ruimte hadden om alle mensen uit de sociale kringen van hun dierbare te spreken.

Hoe koud het ook klinkt. Vaak na een periode van langdurige rouw, dient de tweede en derde sociale kring van de overledenen zich niet meer aan en worden alle kleine mooie herinneringen niet meer met de familie van de nabestaande gedeeld en dat moest anders!

Zo ontstond het idee van Lifetime Stories. Een bedrijf dat het mogelijk maakt om verhalen en foto's eenvoudig bij grote groepen mensen op te halen, waarna deze gebundeld in een prachtig boek vol herinneringen. 

Een concept dat zich niet alleen leent voor een verdrietige gebeurtenis, maar juist ook goed past bij het vieren van mijlpalen in iemands leven.

Hopelijk mag ik onderdeel zijn van een aantal mijlpalen in jouw leven!

Groetjes, 

Lotte Brasser
Eigenaar van Lifetime Stories

Lotte Brasser eigenaar van Lifetime Stories
bottom of page