top of page
  • Lifetime Stories

8 leuke en persoonlijke afscheidscadeaus voor een vertrekkende collega

8 leuke en persoonlijke afscheidscadeaus voor een vertrekkende collega

Het afscheid nemen van een collega kan zowel een emotionele als feestelijke gebeurtenis zijn. Het is een tijd om herinneringen te delen, te reflecteren op de tijd die samen is doorgebracht en de vertrekkende collega te bedanken voor hun bijdrage aan het team. Een leuk en persoonlijk afscheidscadeau is een geweldige manier om deze gelegenheid te markeren en de vertrekkende collega te laten weten hoezeer ze zullen worden gemist. Hieronder hebben we een top 8 samengesteld van leuke en persoonlijke cadeaus die je kunt geven aan een vertrekkende collega.

1. Herinneringsboek van Lifetime Stories: Dit cadeau staat op nummer één omdat het zo'n unieke en persoonlijke manier is om aan te geven wat die collega voor het bedrijf heeft betekend. Wat is nu leuker dan een boek ontvangen vol foto’s en verhalen van collega’s. 2. Gegraveerde pen: Een mooie pen met de naam van de collega erop gegraveerd is een klassiek cadeau dat ze nog jarenlang kunnen gebruiken. Het is een elegante manier om hun tijd bij het bedrijf te herinneren.

3. Bedrukte T-shirt: Een T-shirt met een leuke en persoonlijke boodschap erop bedrukt is een grappig cadeau dat de vertrekkende collega kan dragen op hun laatste dag. Het kan ook dienen als een leuke herinnering aan hun tijd bij het bedrijf.

4. Aandenken: Een klein aandenken, zoals een sleutelhanger, magneet of sleutelhanger, met het logo van het bedrijf erop, is een praktisch cadeau dat de vertrekkende collega kan gebruiken en bewaren als aandenken.

5. Giftcard: Een cadeaukaart voor een restaurant, winkel of activiteit die de vertrekkende collega leuk vindt, is een geweldig cadeau. Het is een leuke manier om hen te laten weten dat je aan ze denkt en hen een beetje verwent.

6. Gepersonaliseerde kalender: Een kalender met foto's van het team en andere leuke herinneringen is een leuk en persoonlijk cadeau. Het kan ook dienen als een manier om contact te houden met de vertrekkende collega en hen eraan te herinneren hoeveel ze werden gewaardeerd binnen het team.

7. Plant: Een mooie plant is een leuk cadeau dat de vertrekkende collega kan gebruiken om hun nieuwe werkplek op te fleuren. Het is ook een symbolisch cadeau dat de groei en vooruitgang van hun carrière symboliseert.

8. Gepersonaliseerde mok: Een mok met de naam van de vertrekkende collega erop gedrukt is een leuk en praktisch cadeau. Het is een mooie herinnering aan de tijd die ze bij het bedrijf hebben doorgebracht en kan worden gebruikt als ze hun nieuwe werkplek inrichten.

Dit zijn slechts enkele ideeën, maar er zijn nog talloze andere leuke en persoonlijke cadeaus die je kunt geven aan een vertrekkende collega.


Meer weten over het herinneringsboek van Lifetime Stories? Bekijk dan de website via: https://www.lifetimestories.nl/vertrek-van-een-collega.

Comentários


bottom of page