top of page
  • Lifetime Stories

Hoe Lifetime Stories kan helpen bij het verzamelen en bundelen van herinneringen aan je dierbare

Het verlies van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Naast de emotionele en praktische zaken die geregeld moeten worden, kan het ook een uitdaging zijn om herinneringen aan de overledene te bewaren en te koesteren. Een tastbare herinnering kan hierbij helpen.


Bij Lifetime Stories begrijpen we hoe belangrijk het is om de verhalen en herinneringen van een overledene te bewaren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om deze verhalen en foto's te bundelen tot een prachtig boek, dat generaties lang gekoesterd kan worden.

Onze werkwijze is simpel maar effectief: we verzamelen de verhalen en foto's van de overledene via ons online platform. Vervolgens maken wij er een mooi vormgegeven boek van, waarin alle verhalen en foto's samenkomen tot een bijzonder levensverhaal.


Een tastbare herinnering aan je overleden dierbare

Een dergelijk boek kan dienen als een troostrijk aandenken, waarin de persoonlijkheid, de ervaringen en de betekenis van de overledene nog een keer tot leven komen. Het kan helpen bij het rouwproces en het bewaren van mooie herinneringen aan de overledene.

Het laten maken van een levensboek kan zowel voorafgaand aan het overlijden van de persoon als daarna worden gedaan. In het eerste geval kan de persoon zelf meewerken aan het verzamelen van de verhalen en foto's, terwijl het in het tweede geval een mooie manier kan zijn om de herinneringen aan de overledene te koesteren.


Een boek vol herinneringen: hoe werkt het?

Bij Lifetime Stories hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en we staan nabestaanden bij in het verzamelen en bundelen van verhalen en foto's. Het is ons doel om een uniek en waardevol boek te creëren dat recht doet aan de persoonlijkheid en het leven van de overledene.


Een levensboek van Lifetime Stories is een blijvende herinnering aan een dierbare en kan helpen bij het verwerken van het verlies. Wij helpen nabestaanden graag bij het maken van deze bijzondere herinnering.

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page