top of page
  • Lifetime Stories

Lifetime Stories en Nabestaandenloket bundelen krachten om dierbare herinneringen te vereeuwigen

Persbericht

Rotterdam 2 oktober 2023

Lifetime Stories en het Nabestaandenloket slaan de handen ineen om nabestaanden te ondersteunen bij het koesteren van dierbare herinneringen. Deze bijzondere samenwerking biedt nabestaanden de mogelijkheid om een uniek en gepersonaliseerd boek te creëren van de online condoleance pagina, inclusief speeches en foto's.


Het Nabestaandenloket is een compleet nazorgplatform dat nabestaanden ondersteunt bij het regelen van praktische zaken na het overlijden van een dierbare. Van het afsluiten van abonnementen tot een online condoleancepagina.


Met deze nieuwe samenwerking wordt in het bijzonder de online condoleancepagina verstrekt. Zo krijgen nabestaanden de mogelijkheid om de ontvangen dierbare berichten te laten bundelen tot een tastbaar boek, waarin ook speeches en foto's verwerkt kunnen worden.


"Dit is een prachtige samenwerking waarmee we nabestaanden de kans geven om de liefdevolle woorden en steunbetuigingen die zij ontvangen hebben, voor altijd te bewaren," aldus Lotte Brasser, oprichter van Lifetime Stories. "We begrijpen dat dergelijke berichten een onschatbare waarde hebben voor nabestaanden en willen hen graag een blijvende herinnering bieden die troost biedt tijdens het rouwproces."


Met Lifetime Stories kunnen nabestaanden deze persoonlijke herinneringen op een unieke manier bewaren en doorgeven aan toekomstige generaties. Het gepersonaliseerde boek wordt zorgvuldig samengesteld, met aandacht voor de bijzondere momenten en gevoelens die worden gedeeld door vrienden en familieleden.


"Dit is een belangrijke stap in het faciliteren van nazorg en het bieden van een tastbare vorm aan emoties en herinneringen," zegt Bart Verhaegh, CTO van het Nabestaandenloket. "We zijn blij dat we samen met Lifetime Stories nabestaanden een waardevol en blijvend aandenken kunnen bieden aan hun dierbaren."

De lancering van deze samenwerking tussen Lifetime Stories en het Nabestaandenloket wordt met veel enthousiasme ontvangen in de uitvaartbranche en onder nabestaanden. Het stelt hen in staat om op een persoonlijke en respectvolle manier een herinneringsboek te creëren dat een bron van troost en steun zal zijn voor degenen die hun dierbaren hebben verloren.


Voor meer informatie over Lifetime Stories en het Nabestaandenloket, en hoe zij nabestaanden kunnen ondersteunen bij het creëren van een uniek herinneringsboek, bezoek de websites www.lifetimestories.nl en www.nabestaandenloket.nl.

Commentaires


bottom of page