top of page
  • Lifetime Stories

Top 6 | zo maak je jouw bruiloft extra bijzonder

Bijgewerkt op: 17 apr. 2023

Gefeliciteerd! Jullie hebben besloten om te trouwen en gaan binnenkort de mooiste dag van jullie leven beleven. Maar hoe maak je deze dag nou echt bijzonder en uniek? Er zijn ontelbaar veel manieren om je trouwdag persoonlijk en onvergetelijk te maken. Daarom hebben wij een top 6 samengesteld van originele toevoegingen die jullie trouwdag net dat extra beetje magie geven.


Van een uniek trouwboek van Lifetime Stories tot onconventioneel trouwvervoer en DIY-details, deze ideeën zullen ervoor zorgen dat jullie en jullie gasten een dag beleven om nooit te vergeten. Elk idee zal in deze top 6 worden toegelicht en je zult ontdekken waarom ze zo bijzonder zijn.


Het is jullie trouwdag, dus het is belangrijk om het zo persoonlijk en uniek mogelijk te maken. Hopelijk zullen deze ideeën jullie inspireren om jullie eigen unieke draai aan jullie trouwdag te geven en er een dag van te maken die je voor altijd zult koesteren.


1. Trouwboek van Lifetime Stories: Het trouwboek geeft het getrouwde stel een blijvende herinnering aan hun trouwdag, inclusief verhalen, foto's en anekdotes van familie en vrienden. Gasten zullen het ook geweldig vinden om hun eigen foto's en verhalen in het boek terug te vinden en zo betrokken te zijn bij het creëren van een prachtig aandenken.


2. Onconventioneel trouwvervoer: Het bruidspaar zal zich in het onconventionele trouwvervoer als echte sterren voelen. Gasten zullen ook genieten van de onverwachte en leuke manier om naar de locatie te reizen. Werk je bijvoorbeeld bij de politie? Laat jullie voorrijden door je collega’s met de sirenes aan!


3. Interactieve fotobooth: Gasten zullen genieten van de fotobooth en de mogelijkheid hebben om leuke herinneringen te creëren. Het bruidspaar krijgt later een album vol grappige en gekke foto's van hun dierbaren.


4. Onverwachte activiteiten: Onverwachte activiteiten zorgen voor een verrassingselement op de trouwdag en zullen bij gasten in het geheugen blijven hangen. Het bruidspaar zal genieten van de reacties van hun gasten op deze verrassingen.


5. Aangepaste catering: Aangepaste catering geeft een uniek en persoonlijk tintje aan de trouwdag en zal bij gasten in de smaak vallen. Het bruidspaar kan hun persoonlijke smaak en stijl terug laten komen in de keuze van de catering. Houden jullie nou extreem van koffie? Richt een professionele koffiebar in en laat een barista de perfecte koffie maken.


6. DIY-details: DIY-details laten zien dat het bruidspaar veel tijd en moeite heeft gestoken in de planning van hun trouwdag. Het geeft een persoonlijk en uniek tintje aan de dag en creëert een warme en gastvrije sfeer. Vergeet vooral jullie namen niet achter te laten op het decor!

Comments


bottom of page